Reservaties

Volg ons op

Voor en door Hulstenaars

Ontdek de mogelijkheden
Over ons

Wie zijn we

Ward Demyttenaere, Ward Vanassche, Pascal Vandenhende, Bert Dekyvere, Karel Six, Patrick Claerhout en Kristof Wallays kochten samen de oude Pastorie.

Allen uit Hulste en gedreven om van ‘d’oude Pastorie’ een plaats te maken waar je tot rust kan komen of simpelweg kan genieten van een activiteit in een uniek kader. Het moet een plek zijn waar zowel jong als oud zijn weg naartoe kan vinden, en een aanvulling op het bruisende karakter dat Hulste nu al heeft.

Lees verder

Mogelijkheden en ruimtes binnen de Pastorie

Voor ieder type event

Workshops

Zoekt u een ruimte om een workshop te laten doorgaan? Eénmalige workshop, wekelijkse organisatie of maandelijkse aangelegenheid ... neem contact met ons op!

Meer info

Tentoonstellingen

Hebt u nood aan een dag, meerdere dagen of één of meerdere weekends om uw kunstwerken tentoon te stellen? De Pastorie is de ideale plek om uw werken tentoon te stellen!

Meer info

Events

Wenst u een publiek event te organiseren of zoekt u nog een ruimte om een privé gelegenheid te vieren? Kijk dan zeker onze ruimtes, mogelijkheden & kalender even na!

Meer info

Specials

Hebt u iets heel speciaals in gedachten en wenst u even met ons op te nemen wat de mogelijkheden zijn? Samen kunnen we zorgen voor een 'speciale' uitwerking!

Meer info
Aankomende publieke events

Activiteiten

Drinks @ d'Oude Pastorie

PopUp Zomerbar

2024-08-14 - 2024-08-18
Drinks @ d'Oude Pastorie

Hulste Kermis

2024-08-30 - 2024-09-01
Comedy @ d'oude pastorie

Comedy night met Stijn Vandermeeren & Hans Cools

2024-09-21